COOL DJ PINBALL

DAY 1 | Room Laskuttamo | 02:00-03:30

The godfather of Finnish rap-, clubbing- and vinyl record scenes. Known from such as the Helsinki 78-82 -duo, Top Billin -club in the early 2000s (which shook the club grounds of Helsinki forever and nowadays is a record label), and the record store of Tanner is from Flipper’s pen. Nowadays Flipper manages the Skorpioni-label and fixes his sailboat

A NIGHT WITH - Dokumenttisarja: Cool DJ Pinball

Kysyimme kuraattoreilta muutaman kysymyksen heidän suhteestaan musiikkiin ja VISIOon. Vastaukset saattavat raottaa esirippua hieman siitä, minkälaisiin artistivalintoihin he päätyvät kesän festivaaleilla

Minkä levyn haluisit tavata ihmisenä?

“Oon kuunnellu sellasta biisiä kun Young American Primitive – These Waves. Siitä tulee eniten fiilis, että sen vois nähdä persoonana. Olisi helpompi, jos kysyisit että mitä en ainakaan haluaisi tavata ihmisenä, ettei se biisi mee pilalle kun se tyyppi onkin pelle. Ihmiset ei lähtökohtaisesti oo kauheen kivoja.”

No, mitä biisiä et haluaisi ainakaan tavata ihmisenä?

“Young American Primitive – These Waves”

Jos saisit valita aikakauden, millä elää, mikä se olisi?

“Musta tuntuu, etten vaihtaisi mitään. Ei mulla ole mitään halua larpata jotain ekojen bileiden kulta-aikaa. Mä muistan liian hyvin, miten paskoja äänentoistoja joka bileissä oli ja miten jengi ei tajunnut ollenkaan että miten miksataan. Tavallaan se ois ihan siistii mut tää on hyvä. Tulevaisuudes 2060 biisit ois vaan silleen sairaan lyhyitä et ne menis vaan bium.

What’s in your bag?

What’s in my bag? Doctor Albania kelaa. Biisin nimi on This time I’m free. Muuten löytyy 80-90-lukujen Belgia-ug-osastoa. Mä rakastan julkaisuja, mistä kaikki on vähän silleen, että miks tää on tehty. Sit viel UK Hardcore -vaibaajien tekemää pienempää kamaa.

Lempihetki VISIOssa?

“Ihmiset kömpii sunnuntaiaamulla ulos VISIO -kolosta, ja mä olin asettanut ansan reggaen muodossa ettei kukaan pääse kotiin. Aamuaurinko paisto ja soitin siinä useita tunteja voipuneille ihmisille.”

Trevor Deep Jr. & Cool DJ Pinball kuratoivat VISIO-perjantain 15.7.2022